Produktai
- Krabų lazdelės - 200 g
- Virtos bulvės - 2 vnt.
- Virti kiaušiniai - 2 vnt.
- Kietasis sūris - 100 g
- Krapai - 1 ryšulėlis
- Majonezas - 150 ml
Kaip paruošti sluoksniuotas salotas "Tender":
- Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka.
- Bulves sutarkuokite smulkia tarka.
- Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
- Krabų lazdeles labai smulkiai supjaustykite.
- Krapus taip pat smulkiai supjaustykite.
- Tada salotų ingredientus išdėliokite sluoksniais (serviravimo žiede). Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Kad sunaudotumėte mažiau majonezo, galite jo įdėti į konditerinį maišelį.
- Pirmasis sluoksnis - bulvės.
- Antrasis sluoksnis - kiaušiniai.
- Trečias sluoksnis - krabų lazdelės.
- Ant viršutinio sluoksnio (sūrio) majonezu patepkite tik kraštus. Atsargiai, palei kraštus, pabarstykite sūrio sluoksnį krapais. Nuimkite žiedą.
- Viršutinį sluoksnį (sūrį) aptepkite majonezu tik iš kraštų. Išilgai krašto atsargiai pabarstykite sūrio sluoksnį krapais. Nuimkite žiedą.
Šventinės sluoksniuotos salotos iš krabų lazdelių, sūrio, bulvių ir kiaušinių paruoštos.
Papuoškite Naujųjų metų stalui skirtas salotas: aplink salotas lėkštę pabarstykite smulkintais krapais - atrodo tarsi ant sniego gulintys pušų spygliai.
Gero apetito!
Rašyti komentarą