Ar vištų kiaušinių tryniai iš tiesų didina cholesterolio koncentraciją kraujyje?

Verdant kiaušinius į puodą įmeskite citrinos griežinėlį - kulinarinė gudrybė, kurią žino nedaugelis.

Kodėl patyrusios šeimininkės, virdamos kiaušinius, į puodą įmeta citrinos griežinėlį - naudingas kulinarinis triukas, kurį žino tik nedaugelis.

Pasirodo, citrinos sultys gali turėti labai teigiamą poveikį.

Jei virdami kiaušinius į indą įmesite citrinos griežinėlį, išvirus kiaušiniams lukštas lengviau nusilups.

Pats kiaušinis liks vientisas.

Kiaušinio lukštas tarsi nuslysta nuo kiaušinio. 

Beje, vietoj citrinos galite naudoti valgomąją sodą.

Tereikia į puodą su verdančiu skysčiu įberti pusę arbatinio šaukštelio geriamosios sodos.

Poveikis bus toks pat.

Lengvai pašalinsite lukštą nuo kiaušinių.

Parengta pagal belnovosti.by

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder