Turi būti lupant kiaušinį, o ne nulupus kiaušinį, pastoviai klaidos jūsų skyrelyje.
Arūnas
Arūnas ,
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Arūnas
Arūnas ,
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Arūnas
Arūnas ,
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Patarimas
Patarimas,
Nevalgykite kiaušinių ir nežinosite, kas yra širdies skausmai! Kiaušinių tryniai turi labai daug cholesterolio ir todėl pavojingi sveikatai
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Turi būti lupant kiaušinį, o ne nulupus kiaušinį, pastoviai klaidos jūsų skyrelyje.
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Jeigu išverdate kietą, prieš nulupant sumušti ne viršų, šoną bet apačią arba prieš baigiant virti trumpam šaukštu išsikelti pamušti šaukšteliu ar kt. ir atgal .min., jeigu labai sunku išvirus mesti per tvorą
Nevalgykite kiaušinių ir nežinosite, kas yra širdies skausmai! Kiaušinių tryniai turi labai daug cholesterolio ir todėl pavojingi sveikatai
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.