Produktai
- Kietasis sūris - 200 g
- Žalieji svogūnai - 2 vnt.
- Grietinė - 200 g
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Miltai - apie 4-5 šaukštai.
- Soda - 0,5 šaukštelio.
- Druskos - pagal skonį
- Augalinis aliejus - kepimui
Gaminimas:
- Sutarkuokite sūrį. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.
- Į dubenį su tarkuotu sūriu įmuškite du kiaušinius, sudėkite grietinę ir žaliuosius svogūnus. Viską gerai išmaišykite.
- Įberkite sodos, druskos ir viską gerai išmaišykite.
- Dalimis suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
- Ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi dėkite sūrio tešlą, išlyginkite ją.
- Kepkite sūrio plokštainį keptuvėje ant vidutinės ugnies 4-5 minutes iš vienos pusės ir tiesiog porą minučių iš kitos.
- Chačapuri paruoštas! Labai skanūs ir maistingi sūrio plokštainiai. Patariu išsikepti!
Rašyti komentarą