Pica keptuvėje - vos per 10 minučių: skaniausias naminės picos receptas

(2)

Skani, aromatinga ir minkšta pica be vargo su tešla - tai realybė! Pateikiu jums paprasčiausią naminės picos keptuvėje receptą.

Produktai

Tešlai:

  • Kiaušiniai - 3 vnt.
  • Majonezas - 5 šaukštai.
  • Miltai - 5 valg.
  • Druska - pagal skonį

Įdarui (pagal skonį):

  • Dešra
  • Sūris
  • Pomidorai
  • marinuoti agurkai
  • svogūnai
  • Česnakai
  • Kečupas

Gaminimas:

  1. Norėdami pagaminti skystą picos tešlą, gerai išmaišykite kiaušinius, majonezą, miltus ir šiek tiek druskos.
  2. Supilkite tešlą į keptuvę (nepridegančią), kurioje bus kepama pica.
  3. Tešlos paviršių švelniai aptepkite kečupu.
  4. Daržoves ir dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais arba apskritimais (kas kaip mėgsta) ir atsitiktine tvarka išdėliokite ant tešlos.
  5. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.
  6. Keptuvę su pica kepkite ant silpnos ugnies ir uždenkite dangčiu.
  7. Kepkite picą apie 10 minučių (tešlą  patikrinkite dantų krapštuku).
  8. Skani ir aromatinga naminė pica keptuvėje paruošta!

Gero apetito!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder