Jis gaminamas iš prieinamų ingredientų, o jo skonis nuostabus. Išbandykite šias „išradingas“ salotas ir sužinokite, kodėl jos tapo mėgstamiausiomis per kiekvieną šventę.
Ingredientai sardinės (konservuotos)
1 vnt. marinuotų agurkų
3 vnt. virtų bulvių
1 vnt. virtos morkos
1 vnt. virtų kiaušinių 3 vnt.
druskos 0,5 šaukštelio
cukraus 1 šaukštelis
obuolių sidro acto
1 valgomasis šaukštas
krapų šakelės
majonezo pagal skonį
Gaminimo procesas:
Supjaustykite svogūną kubeliais ir marinuokite, įpilkite acto, druskos, cukraus ir šiek tiek verdančio vandens.
Šakute sutrinkite sardinę, sudėkite ją ant pirmojo salotų sluoksnio, uždenkite plonu majonezo tinkleliu, o antrajame sluoksnyje sudėkite marinuotą svogūną.
Sutarkuokite virtas bulves, užtepkite majonezo tinklelį, stambia tarka sutarkuokite marinuotus agurkus ir uždėkite juos ant viršaus.
Tada sutarkuokite virtas morkas, įdėkite majonezo tinklelį ir sutarkuokite kiaušinio baltymą.
Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su smulkiai supjaustytais krapais. Papuoškite salotas.

Rašyti komentarą