Ypatingai gardžios varškės spurgytės keptuvėje - lengvas receptas!

(2)

Ypatingai skanios varškės spurgytės - patiks visiems!

Produktai:

  • Varškė - 250 g
  • Kvietiniai miltai - 1,5 puodelio
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Cukrus - 1/2 puodelio
  • Sodos - 1/2 šaukštelio kepimo sodos
  • Augalinis aliejus - 2 puodeliai
  • Druska

Gaminimas;

  1. Visus nurodytus produktus, išskyrus augalinį aliejų, sumaišykite ir užminkykite tešlą.
  2. Iš tešlos iškočiokite nedidelius rutuliukus ir varškės koldūnus kepkite keptuvėje, kol susidarys auksinė plutelė.
  3. Patiekdami varškės keksiukus apibarstykite cukraus pudra.
Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder