"Maistingi pusryčiai dirbančiai merginai": ką rytais valgė Marilyn Monroe

Vakarienei ji mėgo žalias morkas.

Daugeliui žmonių Holivudo ikona Marilyn Monroe asocijuojasi su aukštąja mada, kino spindesiu ir deimantais. Tačiau kino divos mitybos įpročiai buvo daug paprastesni.

Pasak "Into the gloss", duodama interviu 1952 m. rugsėjo mėnesio žurnalo "Pageant" (dabar jau nebeegzistuojančio) numeriui, M. Monroe paaiškino, kad kai kurie žmonės manė, jog jos mitybos įpročiai buvo "visiškai keistoki".

"Prieš eidama į rytinį dušą pradedu šildyti puodelį pieno ant viryklės, kurią laikau savo viešbučio kambaryje.

Kai jis būna karštas, į pieną įmušu du žalius kiaušinius, suplaku šakute ir, kol apsirengiu, išgeriu.

Užgeriu multivitaminų tablete ir abejoju, ar kuris nors gydytojas skubėtų rekomenduoti dirbančiai merginai sotesnius pusryčius", - pažymėjo aktorė.

Mėgstamiausias Marilyn Monroe užkandis

Galbūt kai kuriuos tai nustebins, bet dar viena mėgstamiausia žvaigždės veikla buvo žalios morkos.

Jas ji rinkdavosi vakarienei kaip garnyrą prie keptos mėsos - avienos kotletų, kepsnių ar kepenėlių.

"Paprastai su mėsa suvalgau keturias ar penkias žalias morkas, ir viskas. Manau, kad esu pusiau triušis. Man niekada nenusibosta žalios morkos", - juokavo Monroe.

Jos nuomone, būtent tokia daugiausia baltymų turinti mityba leido jai dažnai mėgautis ledais kavinėje, pro kurią ji važiuodavo namo iš vakarinių teatro užsiėmimų.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder