Daugiaaukštis garažas laukia valdžios palaiminimo

Daugiaaukštis garažas laukia valdžios palaiminimo

Klaipėdos naujojo turgaus vadovai dar pernai rudenį nusprendė pagelbėti automobilių aikštelių stokojančiam miestui. Šalia paviljono planuojama pastatyti daugiaaukštį garažą, kuriuo galėtų naudotis tiek į turgų atvažiuojantys žmonės, tiek aplinkinių namų gyventojai.

Šiuo metu laukiama miesto savivaldybės sprendimo - ši turėtų grąžinti anksčiau naujajam turgui priklausiusį žemės lopinėlį, kuriame ir turėtų išdygti minėtas garažas.

76 arų ploto sklypą naujojo turgaus vadovai anksčiau perdavė savivaldybei, kad nereikėtų už jį mokėti mokesčių.

Bendrovės "Naujasis turgus" direktorius Liudas Butautas pasakojo, jog pirmieji žingsniai jau žengti - kreiptasi į architektus. Dabar tereikia sulaukti savivaldybės sprendimo dėl sklypo, tuomet iškart būtų skelbiamas daugiaaukščio garažo projekto konkursas.

"Laukiame savivaldybės atsakymo į mūsų pateiktą oficialų raštą. Jeigu jie norės, kad būtų tvarka, tai nuspręs teisingai. O dabar aikštelė užpildyta, automobiliai stoja net vaikų žaidimo aikštelėse, namų kiemai užgrūsti", - pasakojo L. Butautas.

Savivaldybei pritarus šiai idėjai ir grąžinus reikalingą žemės sklypą, atviras daugiaaukštis garažas būtų statomas iš bendrovės "Naujasis turgus" lėšų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder