Dubajaus policijos automobilių parką papildė "Ferrari"

Dubajaus policijos automobilių parką papildė "Ferrari"

Pabėgti nuo Dubajaus policijos pažeidėjams tapo sunkiau - įstaigos transporto priemonių kolekciją papildė prabangus "Ferrari FF". Naujausias automobilis gali kainuoti nuo 352 tūkst. iki 641 tūkst. JAV dolerių. Praėjusį mėnesį žiniasklaida pristatė naują "Lamborghini Aventador" policijos automobilį. Apie tai praneša AFP.

"Dubajus yra unikalus miestas, ir visa, kas jame yra, turi atspindėti mūsų unikalumą. Dėl to tarp policijos patrulinių automobilių atsiras sportinis "Ferrari", - sakė Dubajaus policijos viršininkas Dachis Tamimas (Dhahi Khalfan Tamim). - Mes buvome maloniai nustebinti žmonių reakcijos į "Lamborghini", todėl nusprendėme, kad ir "Ferrari" būtų geras pasirinkimas".

Italijoje pagamintas "Ferrari FF" jau paženklintas policijos pajėgų skiriamaisiais žalios ir baltos spalvų žymenimis. Policija tikisi, kad dabar didelio galingumo sportinių automobilių savininkai gerai pagalvos prieš viršydami leistiną greitį. Policijos pajėgos taip pat turi "Chevrolet Camaro SS", "Dodge Charger" ir 5 serijos BMW automobilius.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder