Dyzelinas "Dž premium" - geresnė kokybė už tą pačią kainą

Dyzelinas "Dž premium" - geresnė kokybė už tą pačią kainą

Didmeninė ir mažmenine prekyba degalais užsiimanti įmonė "Apoil" Lietuvos rinkai pasiūlė naują produktą - dyzeliną "Dž premium", kuris garantuoja ne tik mažesnes kuro sąnaudas, bet ir sklandesnį automobilio variklio darbą, ilgesnę įvairių jo dalių eksploataciją.

"Šis produktas bus naudingas žmogui ekonominiu požiūriu tiek trumpuoju periodu, kai taupoma mažiau sunaudojant kuro, tiek ilguoju periodu - patiriant mažesnes eksploatacines sąnaudas, tausojant variklį. Be to, tokių produktų naudojimas sukuria ir bendrąsias vertes - mažesnę aplinkos bei atmosferos taršą", - sako "Apoil" vadovas Paulius Zaveckas.

Anot jo, "Dž premium" yra pirmas toks kokybiškesnis ir aukštesnės arba pagerintos klasės gaminys Lietuvoje.

"Apoil" yra įsigijusi išskirtines teises importui šį patentuotą produktą į Lietuvą. Iš valstybės institucijų, reguliuojančių akcizinių degalų prekybos ypatumus, jau gauti ir metodiniai patvirtinimai bei leidimai naudoti tokį dyzeliną.

"Dž premium" sudėtyje yra komponentas "Diesel Additive K". Jis kruopščiai nuvalo, apsaugo nuo apnašų susidarymo kuro sistemas ir degimo kameras, gerai valo purkštukus, garantuoja pagerintą kuro degimo procesą variklyje, todėl sumažėja savitosios degalų sąnaudos, o variklis veikia visu pajėgumu.

"Komponentas taip pat saugo nuo užsikirtimo, o purkštuko adatas - nuo sudilimo. Nustatyta, kad jis padidina mažai sieros turinčių dyzelinių degalų tepalingumą, lemia sklandesnį ir švelnesnį degimo procesą. Jame yra ir antioksidantų bei nuo korozijos saugančių medžiagų", - vardija P. Zaveckas, pabrėžiantis, kad šis dyzelinas yra suderinamas su visais šiuolaikiniais dyzelinių variklių oksidacijos kataliziniais konverteriais.

Vokietijoje įsikūrusio gamintojo "Liqui Moly" skaičiavimais, naudojant degalus su "Diesel Additive K" komponentu, jų suvartojama iki 3,5 proc. mažiau nei važiuojant su įprastu kuru, o variklis ir kuro sistemos tarnauja kur kas ilgiau. Tai nustatyta ir patvirtinta atliekant tyrimus skirtingomis eismo ir atmosferos sąlygomis.

3,5 proc. mažesnės kuro sąnaudos praktiškai reiškia, kad už kurą mokama atitinkamai mažiau. Tai šiuo metu sudarytų vidutiniškai apie 2,5 euro cento už litrą. O kur dar sutaupomi pinigai dėl to, kad reikia rečiau keisti tepalus, filtrus, ilgiau tarnauja automobilio siurbliai, purkštukai bei variklis.

"Esminė nauda vartotojui - už tą pačią kainą jis gauna didesnę kokybę", - reziumuoja P. Zaveckas.

www.apoil.lt

Reklama
Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder