"Fiat Chrysler" tęsia derybas su profesinėmis sąjungomis

"Fiat Chrysler" tęsia derybas su profesinėmis sąjungomis

Jungtinių Valstijų profesinė automobilių gamybos sektoriaus darbuotojų sąjunga "United Auto Workers" (UAW) antradienį teigė ketinanti tęsti derybas su "Fiat Chrysler Automobiles" (FCA). Diskusijos metu norima suderinti naujas sutartis tarp įmonės ir JAV gamyklų darbuotojų bei nukelti galimą streiką pelningiausiai dirbančiuose bendrovės padaliniuose, praneša "Reuters".

"Fiat" ir profesinė sąjunga jau susitarė pratęsti iki šio vidurnakčio galiojančią sutartį, tačiau derybos dėl sąlygų bus tęsiamos, nurodo UAW atstovai. Nors derybose dėl kylančių sudėtingų problemų darbo užmokesčio ir socialinių išmokų srityse ir pasiekta pažangos, tačiau UAW prezidentas Denis Viljamsas (Dennis Williams) bei jo vyriausiasis derybininkas su FCA Norvudas Džiuvelis (Norwood Jewell) gali deryboms priėjus aklavietę raginti profesinės sąjungos narius stabdyti darbą.

Bendros italų ir amerikiečių gamintojos "Fiat Chrysler Automobiles" generalinis direktorius Sergijus Markionė (Sergio Marchionne) atšaukė savo dalyvavimą šią savaitę Frankfurte vyksiančioje automobilių parodoje ir nurodė visą dėmesį skirsiantis susitarimui pasiekti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder