Klaipėdos gatvių remontai gegužės 7 dieną

Klaipėdos gatvių remontai gegužės 7 dieną

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja, kad gegužės 7 d. uostamiestyje bus remontuojamos Liepų, Stadiono gatvės, Šilutės pl. atkarpa tarp Rimkų pervažos ir Smiltelės g. (senoji atkarpa).

Taip pat pranešama, kad nuo gegužės 12 d. senamiestyje Jūros g. ir Danės g. bus vykdomi lietaus nuotekų tinklų rekonstrukcijos darbai. Planuojama rekonstruoti 232 m. ilgio lietaus nuotekų tinklų.  Darbai prasidės ties Jūros ir Danės gatvių sankirta ir tęsis Danės gatve iki Atgimimo aikštės. Darbai bus vykdomi atskirais etapais, rekonstravus vieną atkarpą ir atstačius dangas, bus kasama kita tranšėja ir klojami tinklai.

Jūros ir Danės gatvių sankirtoje darbai bus vykdomi betranšėja technologija, kad eismas pilnai nebūtų uždarytas, pravažiavimas vyks viena eismo juosta. Palei Danės gatvę, šaligatvyje ir žaliojoje zonoje darbai vyks atviru būdu, išskyrus vieną atkarpą, dėl medžių apsaugos Danės skvere vamzdynas bus klojamas požeminio prastūmimo būdu. Visi darbai su asfalto dangos įrengimu, šaligatvio plytelių ir vejos plotų atstatymu turi būti baigti iki liepos 18 dienos. Rangovas: UAB „Požeminės linijos“. Sutarties darbų kaina: 249 214,24 Lt.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder