Iš pareigų atleistas aukštas Lietuvos banko pareigūnas

Iš pareigų atleistas aukštas Lietuvos banko pareigūnas

Iš pareigų atleistas Lietuvos banko Kredito įstaigų priežiūros departamento direktorius Kazimieras Ramonas.

Kredito įstaigų priežiūros departamento direktoriui K. Ramonui Lietuvos banko valdybos pirmininko įsakymu skirta drausminė nuobauda - atleidimas iš darbo už šiurkštų darbo drausmės pažeidimą.

Kaip informuoja centrinis šalies bankas, nuobauda skirta už netinkamą darbo pareigų, nurodytų Kredito įstaigų priežiūros departamento nuostatuose, vykdymą bei biurokratizmą tarnybinėje veikloje.

"Departamento direktorius yra atleistas nuo vakar dienos iš darbo už šiurkštų darbo drausmės pažeidimą. Kiek aš žinau, jis pasiryžęs teistis, tai gerai, nematau problemų. Drausminio pažeidimo tyrimo metu buvo nustatyti tam tikri faktai, tam tikri pažeidimai ir už juos buvo paskirta drausminė nuobauda, tai yra, atleidimas iš darbo. Tai yra susiję su jo veikla, tikrai nenorėčiau komentuoti daugiau", - trečiadienį po Seimo Biudžeto ir finansų komiteto posėdžio žurnalistams sakė Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas.

Pasak jo, bankų priežiūros sistema yra pertvarkoma ir tobulinama.

Lietuvos banko Kredito įstaigų priežiūros departamento direktorės pareigas laikinai eiti pavesta departamento Bankų inspektavimo skyriaus viršininkei Aldonai Jočienei.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder