Klaipėdoje - logistikos verslo forumas

Klaipėdoje - logistikos verslo forumas

Lietuvos ekonominio ir prekybinio bendradarbiavimo su Rusija verslo taryba prie Lietuvos pramonininkų konfederacijos, kartu su Rusijos verslo taryba bendradarbiavimui su Lietuva, ketvirtadienį viešbutyje „Old Port Hotel“ rengia verslo forumą „Lietuva - Rusija: krovinių transportavimas ir logistika“. Jame dalyvaus virš 20 dalyvių iš užsienio – verslininkai ir diplomatai bei 35 Lietuvos logistikos ir transportavimo verslo atstovai.

Forume dalyvaus Klaipėdos ir Kaliningrado uostų, Lietuvos ir Rusijos vežėjų automobiliais asociacijų, Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos, Lietuvos nacionalinės ekspeditorių asociacijos „Lineka“, „Lietuvos geležinkelių“, Rusijos kompanijų „TransKonteiner“, „Neftechimtrans“, „Mečel“ vadovai bei abiejų šalių diplomatinių ir konsulinių įstaigų Klaipėdoje, Kaliningrade ir Vilniuje atstovai. Liepos 29-30 d. vyksiantį forumą sveikins Klaipėdos miesto meras R.Taraškevičius.

Šio rengino tikslas – įtvirtinti esamus ir padėti užmegzti naujus verslo kontaktus tarp Lietuvos ir Rusijos transporto, krovos, ekspeditorių ir logistikos kompanijų bei supažindinti ir labiau sudominti Rusijos verslo atstovus krovinių siuntimo ir aptarnavimo galimybėmis pasinaudojant Klaipėdos uosto, Lietuvos vežėjų, ekspeditorių, jūrų krovos ir logistikos įmonių paslaugomis.

Renginio programoje numatyta verslo konferencija, dalyvių iš užsienio susitikimas su Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos ir krovos įmonių vadovais, apsilankymas Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje, Klaipėdos uosto apžiūra.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder