„Klaipėdos nafta“ pasirašė ilgalaikę sutartį su baltarusiais

„Klaipėdos nafta“ pasirašė ilgalaikę sutartį su baltarusiais

Naftos produktų ir suskystintųjų gamtinių dujų krovos terminalus valdanti AB „Klaipėdos nafta“ ir Belarusskaja neftenaja kampanija (BNK) pasirašė ilgalaikę mazuto krovos sutartį, kuri užtvirtina baltarusių kompanijos ir „Klaipėdos nafta“ bendradarbiavimą.

Baltarusijos perdirbėjai per bendrovės terminalą krauna naftos produktus ir pastarasis bendradarbiavimas buvo abipusiai naudingas, todėl abi šalys išreiškė interesą pratęsti bendradarbiavimą ilgesniam periodui – trejiems metams su galimybe terminą pratęsti dar dvejiems metams. Sutartis įsigalioja nuo šių metų lapkričio 1 dienos.

„Sąlygota efektyvaus bendradarbiavimo ši sutartis užtikrina naftos produktų krovą iš pagrindinių Baltarusijos gamyklų – Mozyrio ir Naftano. Ilgalaikis bendradarbiavimas įrodo, jog „Klaipėdos nafta“ turi visas reikiamas kompetencijas, technologinius pajėgumus, operatyviai reaguoja į kliento poreikius bei užtikrina paslaugų kokybę.

Svarbu pažymėti, jog BNK, kaip verslo partnerio buvimas Klaipėdos uoste, atneša ekonominę naudą ne tik „Klaipėdos naftai“, bet ir uostui, kitoms susijusioms transporto ir logistikos sektoriaus įmonėms. „Klaipėdos nafta“ įgyvendina strategiją užtikrinti stabilią ilgalaikę krovą per savo terminalus, o plečiant techninius pajėgumus ateityje bus galima teikti dar daugiau paslaugų“, - komentuoja Mantas Bartuška, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder