Prenumeratos akcija domina ir įmones

Prenumeratos akcija domina ir įmones

Dienraščiui "Vakarų ekspresas" paskelbus mažiausios kainos prenumeratos akciją, kitiems metams skirtu pasiūlymu suskubo pasinaudoti ir nemažai uostamiesčio įmonių, nes skirtingai nei daugumos leidinių, mūsų dienraščio prenumerata tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims kainuoja tiek pat.

Pasinaudoję pavasariniu dienraščio pasiūlymu už metinę prenumeratą Klaipėdoje, Palangoje, Kaune ir Vilniuje mokėsite ne 192 litus siekiančią įprastinę kainą, o tik 129 litus - mažesnės kainos jau nebebus. Akcija vyksta iki gegužės 31 d.

Užsiprenumeruoti laikraštį galima net neiškėlus kojos iš namų - reikia tik internete prisijungti prie svetainių www.ve.lt arba www.prenumerata.lt.

Prenumerata priimama Klaipėdoje: dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcijoje, M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096 ir PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Vokiečių al. (prie centrinio įėjimo). Tel. (8 46) 240391. Palangoje - Vytauto g. 53, tel. (8 460) 48872. Kaune - Vasario 16-osios g. 7, tel. (8 37) 225600. Vilniuje - A. Smetonos g. 2, 5 kab., tel. (8 5) 2121805, 2123344.

"Išsamiai nušviečia miesto ekonominį gyvenimą"

Leonas MAKŪNAS, AB "Klaipėdos vanduo" generalinis direktorius

Įmonė prenumeruoja beveik visus rimtus laikraščius, tad tarp jų, žinoma, yra ir "Vakarų ekspresas". Pats šį dienraštį paprastai perskaitau vakare, nes ir pats esu užsiprenumeravęs ir į namus. Ryte dažniausiai pasižiūriu "Vakarų ekspreso" svetainėje, kurioje dažnai rasi įdomių komentarų. O kalbant apie patį dienraštį, tai jis išsiskiria tuo, kad išsamiai nušviečia miesto ekonominį gyvenimą, o paskutiniame puslapyje esantis "Bulvaras" visada praskaidrina galvą.
"Vakarų ekspresui" linkėčiau kuo daugiau rašyti apie tai, kas nepriešina mūsų visuomenės, nes to susipriešinimo dabar tikrai užtenka. Norisi sužinoti kuo daugiau gero, nes kai galvoje "susiprojektuoji" gerai, tai ir viskas vėliau klostosi analogiškai.

"Netrūksta įdomių pašnekovų ir temų"

Geda MAROZAITĖ-MIKALOČIENĖ, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos atstovė ryšiams su visuomene

Užsisakome "Vakarų ekspresą", nes tai vienas iš didžiausią skaitytojų auditoriją uostamiestyje turintis, ilgametes tradicijas puoselėjantis, įdomių pašnekovų bei aktualių temų nepritrūkstantis leidinys, kuris Vakarų Lietuvoje leidžiamas ir platinamas jau porą dešimtmečių. Mus ypač domina laikraščio priedas "Jūros vartai" bei jo indėlis informuojant bei ugdant jūrinę visuomenę, atskleidžiant uosto teikiamus ekonominius-socialinius pranašumus ir pabrėžiant Klaipėdos kaip uostamiesčio išskirtinumą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder