"Švyturys" įvertintas už paramą Klaipėdai

"Švyturys" įvertintas už paramą Klaipėdai

AB "Švyturys-Utenos alaus" parama ir draugystė su Klaipėdos bendruomene sulaukė svarbaus įvertinimo. Nacionaliniuose atsakingo verslo apdovanojimuose "Švyturys-Utenos alus" su paramos bendruomenėms programa pateko tarp bendruomeniškiausių 2015 m. įmonių.

Nacionalinius atsakingo verslo apdovanojimus jau devintus metus rengia Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Apdovanojimuose renkamos socialiai atsakingos, bendruomeniškiausios, metų darbovietės, metų aplinkosaugos ir jaunimo verslumo iniciatyvas skatinančios įmonės.

Pasak įmonės atstovų, "Švyturys-Utenos alus" didžiuojasi ilgalaike draugyste su bendruomenėmis ir laiko didele garbe prisidėti prie bendruomenių iniciatyvų, kultūros ir sporto renginių, sporto komandų, menininkų ir mokslininkų rėmimo.

"Remti ir prisidėti prie gražių bendruomenių iniciatyvų, jaunųjų talentų pasiekimų, sporto ir kultūros paramos mums yra didelė garbė. Esame Klaipėdos ir Utenos bendruomenės dalis, todėl laikėme ir toliau laikysime savo pareiga prisidėti prie šių bendruomenių augimo, bendruomeniškumo stiprinimo ir gimtųjų miestų vardo garsinimo", - sako Rolandas Viršilas, "Švyturio-Utenos alaus" generalinis direktorius.

Nuo 2012 m. "Švyturys" remia Klaipėdos bendruomenę per specialiai įkurtą "Švyturio Klaipėdos kilmės" fondą. Kasmet parama uostamiesčiui, jo kultūros ir sporto atstovams, jauniesiems talentams, visuomenininkams didėjo. 2015 m. parama siekė 239 tūkst. Eur, o vėliau buvo sutarta nuo šių metų Klaipėdai kasmet skirti fiksuotą 250 tūkst. Eur sumą.

Trejus metus iš eilės "Švyturys" talentingam klaipėdiečiui skiria 4 000 Eur "Švyturio Klaipėdos ateities" stipendiją, ilgus metus remia uostamiesčio krepšininkus - "Neptūno" komandą, tradiciškai remia tarptautinę didžiųjų burlaivių regatą "Baltic Tall Ships Regatta", kitus sporto įvykius, didelio susidomėjimo sulaukiantį Klaipėdos pilies džiazo festivalį, aktyviai prisideda prie Jūros šventės organizavimo ir supažindina su alaus kultūra "Aludarių dienose". Tai - tik nedidelė dalis gražių darbų, kuriuos visa "Švyturio" komanda daro uostamiestyje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder