"Bitė" Palangoje atidarė naują saloną: nustebins išmaniaisiais laikrodžiais

"Bitė" Palangoje atidarė naują saloną: nustebins išmaniaisiais laikrodžiais

Trečiadienį Palangoje duris atvėrė naujas išmanusis "Bitės" salonas, kuriame galima išvysti didžiausią išmaniųjų laikrodžių pasirinkimą. Ypatingas dėmesys skiriamas išmaniesiems laikrodžiams, nes jie yra tikras šios vasaros hitas: padeda skaičiuoti žingsnius, širdies ritmą, nebijo vandens ir yra geriausias palydovas norintiems tapti aktyvesniems.

Salone taip pat galima susipažinti su išmaniaisiais telefonais bei kitomis technologijomis ir apžiūrėti "Bitės" naujienas.

"Bitės" salonas naujuosius namus atrado prie Palangos centrinės aikštės. Tačiau neturėtų nusiminti ir prie buvusios vietos įpratę klientai, nes naujasis salonas įsikūrė netoli nuo senojo - Vytauto g. 63. Žadama, kad jame klientai ras viską, ko gali reikėti aktyvaus poilsio mėgėjams, gyvenantiems ir atostogaujantiems didžiausiame Lietuvos kurorte.

ŠVENTĖ. Salono atidarymo dieną klientai buvo vaišinami vietoje gaminama cukraus vata.

Išmaniuoju salonas vadinamas neatsitiktinai

Šis salonas ypatingas dėl plataus išmaniųjų laikrodžių asortimento. Klientai čia turės galimybę išbandyti ir įsigyti išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių, tarp kurių ne tik puikiai žinomi prekiniai ženklai "Samsung" ar "Fitbit", bet ir nauji, tačiau jau spėję gerą vardą užsitikrinti rinkos žaidėjai.

"Salono asortimentas pritaikytas aktyvaus poilsio mėgėjams. Tai ypač aktualu vasarą Palangoje, norint praturtinti savo laisvalaikį. Juk itin pravartu išmaniuoju laikrodžiu užfiksuoti nueitų žingsnių kiekį, dviračiu nuvažiuotų kilometrų atstumą ar pasimatuoti širdies pulsą", - sako "Bitės" atstovė Sigita Būdavaitė.

Tokia didelė laikrodžių įvairovė leidžia tinkamai išsirinkti išmanųjį įrenginį, nes klientas gyvai turi įvertinti ir palyginti kelių laikrodžių galimybes. Išsirinkti įrenginį padės ir profesionalūs "Bitės" darbuotojai, kurie itin daug dėmesio skiria individualiems klientų poreikiams.

Naujasis "Bitės" salonas kiek neįprastai vadinamas išmaniuoju. Tačiau "Bitės" atstovė S. Būdavaitė teigia, kad toks pavadinimas pasirinktas sąmoningai: "Salone klientai be išmaniųjų laikrodžių ras ir daug kitų išmaniųjų įrenginių: garso kolonėles, žaidimų konsoles "Xbox", dronus, "GoPro" kameras ar net išmaniuosius augalus."

ASORTIMENTAS. Salono asortimentas pritaikytas aktyvaus poilsio mėgėjams.

Miesto centre atgyja ilgai nenaudotas pastatas

"Bitė" Palangoje saloną jau turėjo - kitapus Vytauto gatvės. Komentuodama pasirinkimą atidaryti naują saloną toje pačioje gatvėje, "Bitės" prekybos tinklo įvaizdžio ekspertė S. Būdavaitė teigė, kad tokio pokyčio tikslas - atsivėrusi galimybė klientams parodyti platų išmaniųjų įrenginių asortimentą.

"Buvusios patalpos yra per mažos, kad galėtume pademonstruoti visas mūsų išmaniąsias naujoves ir turimą platų paslaugų spektrą. Norime būti patogūs klientams, suteikti galimybę išbandyti išmanius daiktus, juos paliesti.

Pasirinkome šį pastatą, nes naujos patalpos yra judrioje Vytauto gatvės vietoje, kur per dieną praeina daug miesto svečių. Ieškodami naujų patalpų savo salonams skiriame daug dėmesio, nes siekiame, kad visi salonai būtų itin šviesūs, o klientus visuomet pasitiktų specialus garso takelis ir malonus kvapas. Taip pat džiaugiamės būdami pirmaisiais nuomininkais pastate, kuris po daugybės metų atgis prekybai", - teigia S. Būdavaitė.

Vytauto g. esančio pastato savininkas teigė, jog patalpos iš tikrųjų ilgą laiką nebuvo nuomojamos, nes nesutapdavo jo ir nuomininkų poreikiai. Dar devyniasdešimtaisiais savininko šeimai atitekęs pastatas buvo renovuotas, o pirmasis jo aukštas papuoštas tuo metu neįprasta granito apdaila. "Bitė", atidarydama naują saloną, sutiko įsikurti taip, kad pastato autentika nebūtų pažeista, todėl po ilgo laiko sėkmingai tapo pirmąja patalpų gyventoja.

Anksčiau čia buvo įsikūręs Palangos "Sodros" skyrius, vėliau pastatas buvo nenaudojamas, o dabar atgijo naujam gyvenimui. "Bitė" džiaugiasi, kad nuo šiol miestiečiai galės vėl čia lankytis ir kartu susipažinti su naujausiomis išmaniosiomis technologijomis.

PASTATAS. Ilgą laiką šio pastato erdvės buvo nenaudojamos, tačiau dabar atgyja prekybai.

Atidarymo šventėje - dovanos ir specialūs pasiūlymai

"Bitės" komanda naujojo salono atidarymą nusprendė paminėti šventiškai ir palepinti praeivius bei pirmuosius šventės dalyvius.

Palangos gyventojams "Bitė" pranešė apie pirmiesiems šventės dalyviams atiteksiančias dovanas. Dar prieš renginio atidarymą eilėje išsirikiavę žmonės stengėsi užsiimti kuo geresnę vietą, nes 50 pirmųjų lankytojų buvo apdovanoti bilietais į koncertą. Visi į atidarymą susirinkę žmonės ir praeiviai buvo vaišinami šventės vietoje gaminama cukraus vata. Renginio dieną į saloną užsukę lankytojai turėjo galimybę asmeniškai išgirsti "Bitės" specialistų pasakojimus apie naujausius išmaniuosius įrenginius ir gauti specialius pasiūlymus tiek įrenginiams, tiek "Bitės" paslaugoms.

"Visada atidarydami naują "Bitės" saloną stengiamės sukurti šventę savo klientams. Šį kartą nusprendėme nustebinti būtent taip: palepinti cukraus vata, dovanomis ir ypatingu dėmesiu. Atidarymo dieną pateikėme ir specialius pasiūlymus, kurie galios net ir po salono atidarymo", - teigė S. Būdavaitė.

reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder