Veidrodis pagal fengšui

Veidrodis pagal fengšui

Interjeras


Pagal fengšui tinkamiausi tokio dydžio veidrodžiai, kuriuose jūs galite save matyti visu ūgiu, blogiausiu atveju - iki juosmens.

Jei visgi norite kažkur pasikabinti nedidelį veidrodį, jame būtinai turi matytis visa galva.


Vieno ar kito namų paviršiaus nederėtų kloti veidrodinėmis plokštėmis, nes vizualiai jis jus "perpjaus" ir dėl to dažnai jausitės sudaužytas. Taip pat atsisakykite veidrodinių lubų - žmogų jos slegia. Sunku save suvokti aukštyn kojomis, nors patalpoje būnate vos kelias valandas per parą.


Nesižavėkite smarkiai poliruotomis grindimis. Jei jose pradedate matyti savo atvaizdą, pagal fengšui - nieko gero nelauk, juk jausti tarsi žemė slysta iš po kojų yra nemalonu.


Pastaruoju metu imta plačiai naudoti vadinamuosius Bagua veidrodžius. Tikintis atbaidyti piktąsias dvasias arba pritraukti sėkmę, jie neapdairiai kabinami tiesiog namuose ar virš buto durų. Tačiau iš tikrųjų taip daryti negalima. Kinijoje manoma, kad Bagua veidrodžiai gaudo įvairiausias blogas dvasias, o aplink jį esančios trigramos toms dvasioms neleidžia išsiveržti ir pakenkti žmogui. Tačiau Bagua veidrodyje susikaupusią labai stiprią energiją galima naudoti tik namų apsaugai nuo išorinių negatyvų - pavyzdžiui, nuo kapinių pusės, tačiau negalima koreguoti vidinio fengšui.


Jei labai reikia, veidrodį pakabinkite ant laiptinės lango arba durų, bet būtinai amalgama į išorę. Be to, būtina patikrinti, į ką šis veidrodis nukreiptas. Geriau jo nenaudoti, jei jame atsispindi gyvenamasis namas ar medis, nes galima pakenkti žmonėms, gyvenantiems tame name, o medis paprasčiausiai nudžiūs.


Jei situacija tokia, kad reikia atspindėti į jūsų namų duris nukreiptą mašinų srautą, prieš kurį auga medis, geriausia naudoti ne Bagua, o įprastą apvalų arba ovalų įgaubtą veidrodį. Negatyvi energija nesugrįš į tą daiktą, kuris jums kenkia, bet išsisklaidys erdvėje.


Parengė Rima BRUZGULYTĖ

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder