KN stiprina dėmesį tarptautinei SGD veiklai

KN stiprina dėmesį tarptautinei SGD veiklai

Naftos ir suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalų operatorė KN (AB „Klaipėdos nafta“) stiprina dėmesį tarptautinei SGD veiklai ir inicijuoja su tuo susijusius organizacinės struktūros pokyčius. Nuo gruodžio 1 d. bendrovės SGD verslo tarnybą keičia SGD verslo vystymo tarnyba ir Klaipėdos SGD tarnyba.

Organizacinės struktūros pokyčiai atspindi bendrovės verslo strategiją ir stiprėjantį dėmesį tarptautinių SGD projektų vystymo veiklai.

Šiuo metu veikiančios SGD verslo tarnybos funkcijos apima abi sritis – tarptautinių veiklų vystymą bei efektyvų Klaipėdos SGD terminalo valdymą. Vykstant bendrovės veiklos transformacijai  nuspręsta šią tarnybą išskirti į dvi ir taip susitelkti į efektyvesnį kiekvienos verslo srities vystymą.

„Tai natūralus žingsnis, kuriuo pabrėžiame, kad KN veikla gerokai išaugo ir transformavosi – rūpinamės ne tik visa SGD paslaugų vertės grandine Baltijos regione, bet ir aktyviai siekiame įsitvirtinti tarptautinėse rinkose. SGD verslo vystymo tarnybos pagrindinė veiklos ašis – vienas iš strateginių KN prioritetų: tarptautiniai SGD projektai, kurie KN atveria daug plačių galimybių įsitvirtinti kaip pasaulinio lygio SGD srities veikėjai. Tuo metu Klaipėdos SGD tarnyba rūpinsis Klaipėdos terminalo kaštų mažinimu, SGD eksportu į trečiąsias šalis, bunkeravimo ir kitais susijusiais klausimais. Mūsų tikslas – kuo geriau išnaudoti visas Klaipėdos terminalo siūlomas galimybes regione“, – sako KN generalinis direktorius Mindaugas Jusius.

SGD verslo vystymo tarnybai vadovaus šiuo metu SGD verslo tarnybos direktoriaus pareigas einantis Tadas Matulionis, o naujajai Klaipėdos SGD tarnybos vadovo pozicijai užimti paskelbta atranka.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder