Inspektorė valdininkų skundų nesureikšmina

Inspektorė valdininkų skundų nesureikšmina

Nesvarbu, kas kreipiasi pagalbos į policijos apylinkės inspektorių - valdininkas ar paprastas miesto gyventojas - reaguoti reikia vienodai, sako viena iš Klaipėdos policijos jaunosios kartos inspektorių.

1-ojo policijos komisariato tyrėja Sandra Brinkytė apylinkės inspektore dirba 3 metus, ji bendrauja su miesto centre gyvenančiais klaipėdiečiais.

"Darbas - kaip darbas: su savais pranašumais ir trūkumais, kartais gali turėti žavesio. Juk nėra tik lengvų ar tik sunkių darbų", - taip savo pareigas apibūdina ji.

Ar kuo nors ypatinga prižiūrima teritorija, apimanti gatves, skersgatvius, aikštes, alėją, parką?

"Teritorija nėra kažkuo specifinė, tik aplink kavines ir barus gyvenantys žmonės skundžiasi dėl triukšmo. Gyventojai praneša, mes imamės teisinių priemonių. Toks ir yra mūsų ir miestiečių bendradarbiavimas - juk nespręsi problemos, kurios nėra", - sako S. Brinkytė.

Beje, į jos priežiūros teritoriją patenka ir Klaipėdos savivaldybės administracijos pastatas Liepų gatvėje 11.

"Yra buvę skundų ir iš ten. Reaguojame į juos kaip ir į kitus pranešimus, nesureikšminame", - sakė tyrėja.

Apylinkės inspektorės Sandros Brinkytės kontaktai:
Tel.: (8 46) 354 209
Mob.: 8 615 44738
El. paštas: [email protected]
Apylinkė: Liepų g. 1-25, poriniai numeriai nuo 2 iki pabaigos, Herkaus Manto g. 2-26; K. Donelaičio g. 1-19, Vytauto g. 2-24, 3-17, 5, 13, 24, M. Mažvydo alėja 5-21, 14-16, J. Karoso g., Ligoninės g., Šaulių g. 2-22, 3-17, Danės g. 6-8, 19-45, Laivų skg. 2-4, S. Daukanto g. 18-28, Mažoji Smilties g. 2-4, K. Donelaičio aikštė 1-7, Artojų g., Garažų g., Skulptūrų parkas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder