Jei prireiks, į Tarybos posėdį atvyks net ir su vežimėliu

Jei prireiks, į Tarybos posėdį atvyks net ir su vežimėliu

Traumą patyręs ir kurį laiką ligoninėje praleidęs Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas tikisi jau kitą savaitę sugrįžti į darbą.

"Didžiausias rūpestis tai, kad esu mažai judrus, vaikštau mažai. Koja šiuo metu yra sugipsuota ir tokia bus iki kitos savaitės pabaigos, tad gyvenimą tenka dėlioti kitaip, judėjimui naudoju ramentus. Neįprastas amplua, bet jau įpratau", - pasakojo V. Grubliauskas.

Meras teigė šiuo metu laiką leidžiantis namuose. "Žinau, kad gipsą, kuris fiksuoją kariąją koją, kad nejudėtų pėda, išims kitos savaitės pabaigoje, bet, kaip suprantu, tai dar nėra pabaiga. Laukia langetė. Panašu, kad ir tuomet dar bus ne tas laikas vaikščioti abiem kojom. Tiesa, remti koją, matyt, jau bus galima", - sakė V. Grubliauskas.

Jis dėstė jau nekantraujantis grįžti į rotušę, kurioje įsikūrusi merija, mat Klaipėdos laukia svarbus laikas.

"Tas darbas bus labiau ne reprezentacinis, bet sėdint prie dokumentų, Tarybos sprendimų. Artėja biudžeto priėmimas, strateginio veiklos plano tvirtinimas. Vasario Tarybos posėdyje, jei negalėčiau paeiti, atvažiuočiau ir su vežimėliu, nes tai labai svarbus posėdis. Labai drausmingai laikausi visų medikų rekomendacijų, tad tikiuosi pavyks suderinti darbą su gydymu", - komentavo miesto vadovas.

V. Grubliauskas taip pat apgailestavo, kad greičiausiai praleis Vasario 16-osios minėjimą Klaipėdoje. "Tačiau tai bus dėl labai aiškios priežasties", - sakė jis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder