"Mano miestas Klaipėda" kviečia į sueigą

"Mano miestas Klaipėda" kviečia į sueigą

Spalio 20 d., pirmadienį, 17.30 val. rengiama pirmoji šiemet asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ sueiga. Tai viešas renginys asociacijos nariams bei jos draugams. Tradiciškai sueiga vyksta vis kitoje miesto kultūrinėje erdvėje - taip asociacija kaskart atlieka miesto erdvių kultūrinę edukaciją miestiečiams. Tad ir ši sueiga įvyks naujoje erdvėje – “Tautinių kultūrų centre”, K. Donelaičio g. 6 B, Skulptūrų parke.

Šįkart renginys organizuojamas simbolinėje vietoje, kur susitinka ir tradicijas puoselėja skirtingos kultūros. Toks yra ir asociacijos tikslas – suvienyti visus miestelėnus ir pakviesti prisijungti Klaipėdą mylinčius žmones bendriems, geriems darbams miestui.

Sueigą atidarys šių metų asociacijos prezidentė Virginija Beliauskienė. Po įžanginio žodžio kalbės pirmasis asociacijos prezidentas Kazys Paulikas: kas mes esame, ką mes darome ir kodėl tai svarbu miestui. Renginio metu visos veikiančios grupės pristatys savo veiklas ir planus.

Vakaro metu lauks įvairios staigmenos, nudžiugins Klaipėdos Jaunimo teatro trupės, vadovaujamos Valentino Masalskio, kiekvienas galės savo žinias pasitikrinti intelektualiame žaidime “Proto mūšis”. Renginio vedėjas Remigijus Žiogas garantuoja gerą nuotaiką bei puikias emocijas.

Visus, neabejingus, norinčius ir galinčius prisidėti prie Klaipėdos puoselėjimo miestiečius, asociacija kviečia atvykti į sueigą susipažinti, pabendrauti, pabūti kartu. Renginys nemokamas.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis į asociacijos “Mano miestas Klaipėda” komunikacijos skyriaus specialistę Eglę Sakutienę (mob. tel. 8 698 20030).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder