„Savaitės eksprese" - kaip jaunimas gyvena Klaipėdoje?

„Savaitės eksprese" - kaip jaunimas gyvena Klaipėdoje?

2018 metais atliktas Jaunimo situacijos lyginamasis tyrimas atskleidė, jog dauguma jų, nuo 65 iki 90 proc, planuoja išvykti iš savo gimtojo miesto. Tokia tendencija, kad mokyklas baigę jaunuoliai išvyksta studijuoti ir galiausiai pasilieka gyventi kituose miestuose, jaučiama ir Klaipėdoje. Deja, didžioji dalis mokyklą baigusių jaunuolių išvažiuoja studijuoti į kitus Lietuvos miestus, tad natūraliai kyla klausimas, kodėl klaipėdos jaunimui, planuojančiam savo ateitį, uostamiestis yra nepatrauklus? Apie tai skaitykite "Savaitės eksprese".

Savaitraštyje rasite ir daugiau aktualių ir įdomių temų.

Tradicinėje apklausoje teiravomės, kokiomis nuotaikomis klaipėdiečiai pasitinka naujus mokslo metus. Teiravomės, kas kelia nerimą uostamiesčio moksleivių tėveliams, ar jie jaučia nerimą ir įtampą.

Savaitraštyje Galėsite pasigrožėti ir Klaipėdoje praūžusio tarptautinio madų festivalio "Fashion Week Klaipėda" akimirkomis.

"Sporto įdomybių" rubrikoje - interviu su daugiau nei 20 pasaulio šalių su varžybomis apkeliavusiu ir tiek Lietuvos, tiek tarptautinėse varžybose per 200 medalių ir apie 30 taurių iškovojusiu Klaipėdos lengvaatlečiu Benediktu Mickumi. Taip pat galėsite paskaityti apie motobolą.

Priede "Kultūros uostas" - interviu su Gedimino Šimkaus teatro ARTYN įkūrėja ir režisierė Marta Dangilė Palmaitytė-Zubkova. "Teatre nėra vienos tiesos, yra tik viena meilė - kūrybai", - sako režisierė.

Savaitraštyje tradiciškai rasite naują "Akvarelių" pasakojimą ir dar daug įdomių istorijų. O kartu su "Savaitės ekspresu" gausite ir specialų priedą "TV publika" su TV programa visai savaitei.

Naujojo "Savaitės ekspreso" ieškokite visose spaudos platinimo vietose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder