Sodindami medžius apgadino takus

Sodindami medžius apgadino takus

Klaipėdiečiai sunerimo - Sąjūdžio parke medelius sodinę darbininkai išvažinėjo veją, apgadino pėsčiųjų ir dviračių takus. "Darbai baigėsi, o takai taip ir liko nesutvarkyti", - nuogąstavo skaitytojai.

Tačiau Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė patikino, kad rangovai, UAB "Klaipėdos želdiniai", darbo broką sutvarkys per dvi savaites.

"Nuo balandžio pradžios įmonė pasodino 280 medelių, šiuo metu atkuria vejas, vėliau bus tvarkomi dviračių ir pėsčiųjų takai. Po dviejų savaičių, kai bus užbaigti visi darbai, kviesime pasidžiaugti atsinaujinusiu parku", - sakė pašnekovė ir pridūrė, kad Sąjūdžio parkui gražinti buvo panaudotos tikslinės lėšos iš Aplinkos kokybės programos.

Vis dėlto UAB "Klaipėdos želdiniai" projektų vadovas Eimantas Adomaitis patikslino, kad parko darbai bus užbaigti tik per mėnesį.

"Pasibaigus sodinimo darbams, kai bus atkurtos vejos, imsimės takų. Pavasario orai yra drėgni, o mums nebuvo kur važiuoti. Tiesa, rangovai, kurie klojo takus, savo darbus atliko nekokybiškai", - sakė projektų vadovas.

Visą balandį parke buvo sodinami "garbaus" amžiaus (15-20 metų) ąžuolai, liepos, šermukšniai ir klevai.

"Tikimės, kad nauji medeliai į parką pritrauks dar daugiau gyventojų", - sakė E. Adomaitis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder