Suoliukas tapo atpirkimo "ožiu"

Suoliukas tapo atpirkimo "ožiu"

Ne visiems daiktams, gautiems už dyką, tinka patarlė "Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima". Štai viename Baltijos prospekto kiemų nekokybiškai įrengus suoliuką, šis ne tik buvo negailestingai "nulinčiuotas", bet ir įplieskė pykčius.

Į "Vakarų ekspreso" redakciją kreipėsi Baltijos prospekte gyvenanti klaipėdietė Aušra. Ji piktinosi dėl neva atmestinio valdininkų požiūrio į gyventojų poreikius. Esą po ilgų prašymų Savivaldybė po medžiais, kur nuolat renkasi girtuokliai, pastatė suoliuką. Tačiau suoliukas nebuvo įbetonuotas į žemę ir tapo, klaipėdietės žodžiais tariant, "vaikščiojančiu objektu".

"Mums netrukdė, tačiau priešais stovi devynaukštis, kurio gyventojams, matyt, tie susibūrimai įgriso, tad suoliuką nunešė į kiemą. Girtuokliai jį parsitempė atgal į vietą. Istorija baigėsi tuo, kad kažkas supykęs išvis sunaikino suoliuką", - pasakojo Aušra ir pridūrė, kad suoliuką iš Savivaldybės išsireikalavo "pijokų" globėja, kuri esą tam tikslui rinkusi parašus.

Anot pašnekovės, nesusipratimo būtų išvengta, jei suoliukas, kaip ir kiti, pastatyti iš gyventojų lėšų, būtų įrengtas tvirtai ir pastatytas tinkamoje vietoje.

Tačiau Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė gynėsi, esą Savivaldybė tikrai nestačiusi suoliuko minėtame Baltijos pr. kieme. "Vakarų ekspresas" kreipėsi ir į daugiabučių namų savininkų bendriją "Rebalta" bei bendrovę "Pempininkų valdos", tačiau ir jų atstovai taip pat neigė pastatę trumpai tegyvavusį suoliuką.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder