Teatro aikštėje su mažaisiais bendravo Kalėdų Senelis

Teatro aikštėje su mažaisiais bendravo Kalėdų Senelis

Šeštadienio popietę Teatro aikštėje rinkosi gausus mažųjų klaipėdiečių ir jų tėvelių būrys. Jiems Klaipėdos senamiesčio verslininkai pirmąsyk surengė susitikimą su Kalėdų Seneliu.

Renginio metu Kalėdų Senelis kalbino mažuosius, sveikino su artėjančiomis šventėmis, juokavo, kartu su norinčiaisiais fotografavosi prie magiškojo sniego rutulio, o netrukus subūrė visus į didelį ratą ir ragino dalyvauti žaidimuose. Vėliau vaikams buvo dalinami saldainiai ir kitos dovanėlės.

Tačiau Kalėdų Senelis išdavė, kad su vaikais šiemet jis susitinka tikrai ne pirmąsyk. Jis su mažaisiais esą bendravo ištisus metus, ir priėjo išvadą, kad mažieji šiemet buvo labai geri. Paklaustas, ar Senelis šiemet vaikams išpildys jų svajones, jis atsakė, jog šiemet dovanos bus išties vertingos.

„Žadu padovanoti tėveliams laiko, kad jie galėtų pabūti su savo vaikučiais, o vaikams - suvokimą, kad reikia susitvarkyti savo kambarį. Puikia dovana taps ir knygos bei, žinoma, laikas joms paskaityti“, - išdavė Kalėdų Senelis ir klaipėdiečiams palinkėjo ramybės, kurios taip reikia po smagių ir aktyvių pramogų kartu su savo šeima.

Deja, Kalėdų Senelio planai dovanoti nematerialias dovanas, nesutampa su mažųjų norais. Teatro aikštėje pakalbinti vaikai norėtų gauti telefoną, „Lego“ kaladėlių, automobilį ir netgi traukinį! Laišką su pageidavimais jie jau spėjo išsiųsti Seneliui Šalčiui.

Susitikimas su Kalėdų Seneliu Teatro aikštėje rengiamas pirmąsyk, tačiau, anot organizatorių, tikrai ne paskutinį. „Idėja gimė Kalėdų eglės įžiebimo šventės metu. Mes apsižvalgėme ir pamatėme labai daug gražių šeimų su nuostabiais vaikučiais. Nusprendėme, jog vieno renginio prieš Kalėdas neužtenka, tad nusprendėme padovanoti dar vieną. Mūsų tikslas buvo tas, kad Kalėdų Senelis labiau priartėtų prie žmonių, vaikučių. Paspaustų jiems ranką, pabendrautų, kartu pažaistų. Tikimės, jog tai taps tradicija ir kitąmet aikštėje bus dešimt kartų daugiau žmonių“, -  tikėjosi viena iš organizatorių, Klaipėdos verslininkų senamiesčio sąjungos pirmininkė Aurelija Petkūnienė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder