Uostamiestyje - mistinis maršrutas

Uostamiestyje - mistinis maršrutas

Maždaug prieš mėnesį uostamiestyje atsiradęs naujas maršrutas Klaipėda-Chersonas kai kuriuos miestiečius privertė nustebti - autobusai važiuoja, tačiau apie maršrutą neįmanoma rasti jokios informacijos.

Į redakciją kreipėsi skaitytojas Gintas, kuris šio mėnesio pradžioje autobusų stotyje pastebėjo Ukrainos autobusą "Neoplan". Maršrutas Klaipėda-Chersonas ant lentelės užrašytas dviem kalbomis.

"Tikėjausi internete rasti daugiau informacijos, bet nieko neradau", - tikino Gintas.

Autobusų parko vadovas Vaidas Ramanauskas patvirtino, kad toks maršrutas iš tiesų yra. Iki Chersono veža patys ukrainiečiai, kadangi jie šiam maršrutui pasirašė sutartį ir gavo leidimą.

"Autobusas šiuo maršrutu kol kas važiuoja du kartus per savaitę. Šiuo reisu važiuojama jau apie mėnesį. Ukraina pasiekiama važiuojant per Lenkiją", - sakė V. Ramanauskas.

Tiesa, antradienį 13 val. iš Klaipėdos autobusų stoties pajudėti turėjusio autobuso "Vakarų ekspresas" neišvydo, mat autobusas stotyje pasirodė anksčiau nei nurodyta tvarkaraštyje.

Pasiekti Chersoną vienam asmeniui kainuoja 65 eurus. Be šio maršruto, taip pat yra Klaipėda-Kaliningradas. Šiuo maršrutu veža tiek Klaipėdos autobusai, tiek Kaliningrado. Tarp į užsienį važiuojančių autobusų yra ir maršrutas Klaipėda-Ryga.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder