Alytaus rajone automobilį policininkams pavyko sustabdyti tik šūviais

Alytaus rajone automobilį policininkams pavyko sustabdyti tik šūviais

Alytaus rajone naktį į antradienį policijos pareigūnams nestojusį automobilį teko persekioti, panaudoti specialiąsias priemones bei ginklą.

Pasak Policijos departamento pranešimo, apie 1.55 val. Alytaus rajone, kelio Alytus-Seirijai-Lazdijai 8-ajame kilometre, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Mercedes Benz“ su vokiškais valstybiniais numeriais. Jo vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo.

Persekiojant nestojusį automobilį, kuris draudžiamu greičiu pravažiavo Alytaus miestą, prieš žiedinę sankryžą policijos pareigūnai patiesė specialiąją priemonę, vadinamąjį „ežį“, kurį automobilis pravažiavo. Toliau automobiliui važiuojant keliu Antakalnis-Jieznas-Alytus-Merkinė garsiakalbiu pareigūnai ragino sustabdyti automobilį arba bus panaudotas šaunamasis ginklas. Automobilio vairuotojas į nurodytus reikalavimus nereagavo ir Alytaus apskrities VPK Kelių policijos skyriaus kelių patrulių būrio vyriausioji patrulė iššovė keletą įspėjamųjų šūvių į viršų ir vieną šūvį į kairės pusės galinį ratą, kurį peršovė.

Automobilį vairavęs vairuotojas (g. 1994 m.) uždarytas į areštinę. Nustatyta, kad automobilis lapkričio 6-ąją pavogtas Vokietijoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder