Alytuje suimta vagilė iš Latvijos

Alytuje suimta vagilė iš Latvijos

Alytuje suimta vagilė iš Latvijos, lengvuoju automobiliu mieste važinėjusi kartu su savo bendrais Latvijos piliečiais, siūlančiais žmonėms prekes, pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

90-metė alytiškė po romų tautybės moterų apsilankymo nerakintame name, esančiame Lelijų gatvėje, pasigedo piniginėje buvusių 400 litų. Išeinančias moteris, sukėlusias įtarimą, pastebėjo senutės sūnus. Kieme užkalbintos nekviestos viešnios, paaiškinusios, kad siūlo pirkti patalynę, paskubomis išėjo. Nuėjęs į motinos kambarį ir pamatęs jame netvarką, sūnus iš karto suprato apsilankiusiųjų tikslą. Vėliau paaiškėjo, kad iš piniginės, buvusios prie lovos, pavogta kelių šimtų litų suma.

Alytaus apskrities teisėsaugininkai nustatė lengvuoju automobiliu Alytuje važinėjusius keturis romų tautybės Latvijos piliečius, kurie gyventojams siūlė prekes. Netrukus trys moterys ir vyras buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus įtarimai pareikšti A. J., kuri prisipažino įvykdžiusi vagystę. Ji suimta. Likusieji jos bendrai po apklausos, paleisti laisvėn.

Už svetimo turto pagrobimą įsibrovus į patalpą įtariamajai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder