Atskleistas taksisto uostamiestyje užpuolimas

Atskleistas taksisto uostamiestyje užpuolimas

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai atskleidė ir baigė ikiteisminį tyrimą dėl uostamiesčio gyventojo V.D. sunkaus sveikatos sutrikdymo, rašoma policijos pranešime.

Įtariama, kad 2014 m. kovo mėnesio naktį Klaipėdoje, Ryšininkų gatvės namo kieme, pažeidus viešąją tvarką - demonstruojant nepagarbą aplinkiniams - kitų žmonių akivaizdoje buvo sumuštas taksistas V. D.

Keleivis iš chuliganiškų paskatų – pasinaudojęs mažareikšme dingstimi, kad jis neva atvežtas ne tuo adresu, o taksi vairuotojas V.D. neva jam atsisako suteikti taksi paslaugas, smogė ranka vairuotojui į veidą, o po to ne mažiau 4 kartų metaliniu strypu. Smūgiai pataikė nukentėjusiajam į galvą bei krūtinės ląstą. Taksistui buvo sulaužyti šonkauliai, sumušta galva, lūžo dešinysis momenkaulis-smilkinkaulis, į smegenis išsiliejo kraujas. Tai sukėlė V.D. sunkų sveikatos sutrikdymą.

Dėl šių įvykių įtarimai pareikšti 1992 m. gimusiam anksčiau neteistam klaipėdiškiui M.Š.

Įtariamajam paskirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Baudžiamajame kodekse už sunkų sveikatos sutrikdymą dėl chuliganiškų paskatų numatyta nuo dvejų iki dvylikos metų laisvės atėmimo bausmė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder