Aukštumalos upė pasiglemžė žvejo gyvybę

Aukštumalos upė pasiglemžė žvejo gyvybę

Ankstų sekmadienio rytą ugniagesiai iš Aukštumalos upelio ištraukė nuskendusio žvejo kūną.

Žvejys šeštadienį kartu su trimis bendražygiais iš Radviliškio į pamarį atvyko pagaudyti karšių. Nelaimė įvyko naktį, kai kiti trys žvejai saldžiai miegojo automobilyje.

Trys vyriškiai ir moteris į žvejybą pamaryje susiruošė šeštadienį.

Tačiau žvejyba buvo nesėkminga - laimikis menkai kibo. Todėl du vyriškiai ir moteris nuėjo į automobilį miegoti. 46-erių metų vyriškis laimikiu nepasitenkino - jis, išlydėjęs draugus miegoti, pasiliko ant upės kranto žvejoti.

Iš ryto prie upės prasidėjo sujudimas - čia prisirinko daugybė žvejų ir ruošėsi gaudyti karšius. Keletas iš jų pastebėjo vandenyje plūduriuojant kažką įtartino.

Užkabinę kabliukais ir pritraukę prie kranto žvejai suprato pagavę skenduolį. Jie iškvietė specialiąsias tarnybas ir toliau ramiai žvejojo.

Atvykę gelbėtojai ištraukė nelaimėlį.

Iškart paaiškėjo, kad tai aplinkui meškeres laikančių kolega – žvejys. Jis mūvėjo neperšlampančias kelnes, tačiau buvo be žvejybinių batų.

Pirminiais duomenimis, žvejas tamsoje galėjo paslysti. Toje vietoje upė yra iškart gili. Greičiausiai vyras batus nusimovė vandenyje, kad galėtų stipriau įsispirti į krantą, tačiau tamsa, šokas ir gylis buvo pražūtingi.

Tai jau antras atvejis šiemet, kai Aukštumaloje nuskęsta žvejys. Prieš kelias savaites vanduo pasiglemžė dar vieno žvejo gyvybę. Šį atvejį primena ant kranto dar stovintis krepšelis. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder