Automobilį vairavęs dešimtmetis vežė girtą mamą

Automobilį vairavęs dešimtmetis vežė girtą mamą

Vilkaviškio rajone pasieniečiai sulaikė automobilį, kurį vairavo dešimtmetis berniukas. Šalia sėdėjo jo mama, mašinos savininkė, kuriai nustatytas sunkus girtumas.

Pirmadienio popietę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos pasieniečiai, budėję Kaupiškių kaimo ribose, prie kelio Vištytis-Kybartai, pamatė, kad link jų asfaltu važiavęs automobilis „Citroen Xsara Picasso" staiga rodydamas posūkį suktelėjo į kelkraštį ir sustojo. Iš mašinos niekas nelipo.

Nenuleisdami akių nuo „Citroen Xsara Picasso" VSAT pareigūnai tarnybiniu visureigiu prie jo priartėjo ir labai nustebo, pamatę vairuotoją. Pro priekinį stovinčio vienatūrio langą vos matėsi berniuko galva. Šalia sėdėjo moteris.

Netrukus pasieniečiai išsiaiškino, kad taisyklingai šalikelėje sustojusį automobilį vairavo dešimtmetis berniukas. Pradėjo aiškėti ir priežastis, kodėl šalia sėdėjusi jo mama ir automobilio savininkė, 43-ejų Vilkaviškio rajono gyventoja, nevairavo pati. Nuo moters sklido stiprus alkoholio kvapas, pasieniečiams su ja sunkiai pavyko susikalbėti.

Vištyčio užkardos pareigūnai iškvietė policininkus. Kai jie atvyko, buvo patikrintas moters blaivumas - alkoholio tikrintuvas parodė 2,78 promilės girtumą.

Automobilį ir motiną su vaiku pasieniečiai perdavė policijos pareigūnams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder