Avarija sustabdė skubančius gaisrininkus

Avarija sustabdė skubančius gaisrininkus

Trečiadienio pavakarę žiedinėje Baltijos prospekto ir Šilutės plento sankryžoje lengvasis automobilis atsitrenkė į ugniagesių mašiną, skubėjusią į gaisrą, beveik tuo pačiu metu netoli šios vietos įvyko dar viena avarija.

Apie 18 val. buvo gautas pranešimas, jog kilo gaisras uoste stovinčiame laive, į įvykio vietą išskubėjo du Klaipėdos apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 3-osios komandos automobiliai. Iš Lipkių gatvėje esančios būstinės į uostą jie su įjungtais švyturėliais bei garsiniais signalais skubėjo pro Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinę sankryžą.

Čia vieną iš jų artėjant pastebėjusi automobilio "Toyota Yaris" vairuotoja suskubo pasukti į dešinę, tačiau nepamatė, jog pirmąja eismo juosta taip pat skuba ugniagesiai ir trenkėsi į jų mašiną "Iveco FF140E25".

Lengvajame automobilyje buvo mažametė keleivė, tačiau ji sėdėjo specialioje kėdutėje ir  įvykio metu nenukentėjo. Policijos pareigūnai dar aiškinasi, kad dėl avarijos kaltas.

Beje, cementą gabenančio laivo triume degęs elektrinis krautuvas buvo operatyviai užgesintas.

Beveik tuo pačiu metu netoli šios avarijos vietos susidūrė dar du automobiliai. Iš Šilutės plento į Dubysos gatvę sukusį "Chrysler Voyager" trenkėsi pagrindiniu keliu važiavusi "Audi A6 Avant" ir abu automobiliai užlėkė ant šaligatvio. Jų vairuotojai buvo blaivūs, žmonės įvykio metu nenukentėjo.

"Balticum" TV laida "Reidas" - pirmadieniais 20.15 val.

"Balticum" TV "Žinios" - šiokiadieniais 20 val.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder