Bukumui ribų nėra - jaunuolis neteko BMW

Bukumui ribų nėra - jaunuolis neteko BMW

Beteisis jaunas vairuotojas užsidirbo ne vieną protokolą ir neteko automobilio – jo BMW uždarytas į saugojimo aikštelę.

Kovo 17 d. 10 val. į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariate numatytą administracinio nusižengimo bylos dėl karantino sąlygų pažeidimo nagrinėjimą dvidešimt dvejų metų jaunuolis atvyko automobiliu BMW.

Policijos pareigūnai išgirdo, kaip minėtu automobiliu atvykęs jaunuolis garsiai klausėsi muzikos, trukdė aplinkinių gyvenamųjų namų gyventojams, taip atkreipdamas ne tik aplinkinių dėmesį, bet ir policijos pareigūnų. Pareigūnai greitai nustatė, kad BMW vairuojantis jaunuolis neturi ir niekada nebuvo įgijęs teisės vairuoti automobilį, todėl surašė administracinio nusižengimo protokolą pagal Lietuvos Respublikos administracinio nusižengimo kodekso 424 str. 2 d. Pareigūnai įspėjo, kad vairuoti jis negali ir, jei vairuos, bus pakartotinai surašytas administracinio nusižengimo protokolas, o automobilis išgabentas į automobilių saugojimo aikštelę.

Jaunuolis patikino, kad automobilio tikrai nevairuos ir išsikvies „draugą“, kad pastarasis jo BMW parvežtų. Tačiau istorija tuo nesibaigė ‒ vairuotojas, palaukęs, kol policijos pareigūnai grįš į savo darbo vietas, greitai įsisėdo į automobilį ir nuvažiavo Naujininkų link. Apie 11 val. 10 min. sostinės Liepkalnio g. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės patruliai sustabdė šį BMW ‒ netrukus paaiškėjo, kad BMW vairuoja tas pats jaunuolis. Patruliai, atsižvelgę, kad šis jaunuolis piktybiškai nesilaiko įstatymų, jų nepaiso bei pastoviai daro tuos pačius pažeidimus, priėmė sprendimą automobilį BMW išgabenti į saugomą aikštelę.

Policija dar kartą prašo šiuo sunkiu visiems laikotarpiu laikytis įstatymų ir nustatytų elgesio taisyklių, siekiant apsaugoti tiek save, tiek aplinkinius, ir įspėja, kad ir toliau atsakingai vykdys savo pareigas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder