Egidijus Sabataitis - vėl teisme

Egidijus Sabataitis - vėl teisme

Buvęs Klaipėdos miesto tarybos narys Egidijus Sabataitis ir vėl mina teismo slenksčius. Įtariama, kad prieš dvejus metus už narkotinių medžiagų vartojimą bausmės sulaukusio politiko įmonėje buvo superkami draudžiami metalo gaminiai.

Į jų sąrašą patenka komunalinio ūkio reikmenys, elektros ir ryšių įranga, kelio ženklai, jų stulpai, tiltų turėklai, geležinkelininkų naudojamos priemonės ir kt.

Manoma, kad kai kurie į šį sąrašą įtraukti gaminiai galėjo būti superkami Šermukšnių gatvėje įsikūrusioje metalo supirkimo aikštelėje, kurios vadovas yra E. Sabataitis.

Už tai uostamiesčio policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai direktoriui surašė protokolą, administracinė byla nagrinėjama Klaipėdos miesto apylinkės teisme.

Už šį pažeidimą gresia 2-5 tūkst. litų bauda su metalo gaminių konfiskacija.

2007-2011 metais Tarybos nariu buvęs E. Sabataitis teismo slenksčius mina ne pirmą kartą.

2010-ųjų vasarį E. Sabataičiui skirta 350 litų bauda už tai, kad įkliuvo vairuodamas apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Nors jis tai neigė, įrodyta, kad vyras buvo vartojęs kanapių.

Be to, 2009-ųjų liepą su tuometiniu Tarybos nariu automobilyje BMW buvo sulaikytas policijos už narkotikų prekybą ieškomas Tadas Meškuotis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder