Gaisravietėje Klaipėdoje rastas sukniubęs vyras

Gaisravietėje Klaipėdoje rastas sukniubęs vyras

Pirmadienį priešpiet Naujakiemio gatvės gyventojus sunerimti privertė gaisrininkų sirenos, iš ketvirto aukšto sklindantys gausūs dūmai ir greitosios pagalbos ekipažas. Susirinkęs būrelis smalsuolių pamatė, jog greitosios pagalbos darbuotojai į ligoninę išgabeno vidutinio amžiaus vyriškį.

Bendrojo pagalbos centro Organizacinio skyriaus vyriausioji specialistė Vilma Juozevičiūtė VE.lt pasakojo, kad 11.42 val. gavo pranešimą, kad iš Naujakiemio g. 2 namo ketvirtojo aukšto sklinda dūmai ir esą namuose galimai yra žmogus.

"Paskambino kaimynai ir pranešė apie gaisrą. Gaisrininkai iškart pastebėjo sklindančius dūmus, kopėčiomis pasikėlė į ketvirtą aukštą ir kambaryje rado sukniubusį vidutinio amžiaus vyriškį. Spėjama, kad jis nuo dūmų buvo praradęs sąmonę. Jis išgabentas į ligoninę. Mūsų žiniomis, vyriškis yra gyvas, tačiau plačiau apie jo būklę negalime pasakyti", - detales pasakojo V Juozevičiūtė.

Jos teigimu, gaisro židinys aptiktas kambaryje.

"Apdegė kambario lova, foteliai, aprūko namų apyvokos daiktai. Gaisrininkai išliejo 15 kubinių m vandens, tad galimai nuostolių patyrė ir kaimynai", - sakė Bendrojo pagalbos centro specialistė.

Pasiteiravus, ar gaisro priežastis galėjo būti - neatsargus rūkymas, ji atsakyti negalėjo.

"Gaisro priežastis aiškinasi gaisrinio tyrimo specialistai. Jie ir nustatys priežastį", - teigė V. Juozevičiūtė.

Įvykį savo akimis iš arti stebėjusi "Vakarų ekspreso" skaitytoja Živilė sakė, kad panašūs dalykai priverčia sunerimti ir susimąstyti, kad iki tragedijos - vos žingsnis.

"Su tėveliu sėdėjome virtuvėje, gėrėme arbatą ir pamatėme iš šalia esančio namo sklindančius dūmus, gaisrinės pagalbos automobilį. Bėgome pažiūrėti, kas vyksta. Susirinko gausus būrys smalsuolių. Po panašių įvykių neramu širdyje", - komentavo gaisrą ir žmogaus gelbėjimo operaciją iš arti stebėjusi klaipėdietė Živilė.

VE.lt jai dėkoja už atsiųstas nuotraukas ir vaizdo įrašą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder