Greičio mėgėjui surašė 47 protokolus ir skyrė beveik 6 tūkst. eurų baudą

Greičio mėgėjui surašė 47 protokolus ir skyrė beveik 6 tūkst. eurų baudą

Gegužės 21 d. rytą buvo gauta informacija iš Lietuvos kelių policijos tarnybos, kad visos Lietuvos teritorijoje, o dažniausiai Kauno ir Marijampolės apskrityse, automobilio „BMW X6“ su angliškais valstybiniais numerio ženklais vairuotojas, tikėdamasis išvengti atsakomybės ir nebūti identifikuotas, nuolat viršija leistiną važiavimo greitį.

Marijampolės apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai tik gavę informaciją sureagavo ir jau tos pačios dienos vakarą greičio mėgėjas buvo sustabdytas Kybartuose.

Didžiausias greitis, kurį pilietis viršijo buvo užfiksuotas vidutinio greičio matuokliu kelyje Marijampolė – Kybartai – Kaliningradas, buvo 162 km/val. atkarpoje, kur leistinas važiavimo greitis leidžiamas 90 km/h.

Piliečiui (g. 1989 m.) Marijampolės Kelių policijos skyriaus pareigūnai surašė 47 administracinius protokolus už tai, kad šis viršijo leistiną greitį.

Susumavus už visus pažeidimus piliečiui buvo paskirta 5834 eurų piniginė bauda ir skirtas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas 3 mėnesiams.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder