Kaune pagrobta ir išprievartauta 13-metė

Kaune pagrobta ir išprievartauta 13-metė

Kauno policija ieško 13-metų mergaitę pagrobusių bei išprievartavusių nusikaltėlių. Pirminiais duomenimis, kriminaliniu kontingentu garsėjančiame Vilijampolės rajone mažametė buvo prievarta įsodinta į tamsios spalvos visureigį, nuvežta į rajono Pikulo gatvę ir vaikų darželio teritorijoje išprievartauta.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, 13 metų mergaitė praėjusį sekmadienį, apie 22 val., buvo pagrobta Vilijampolėje, Kulvos gatvėje. Lrytas.lt žiniomis, paauglę nusikaltėliai užpuolė, kai ši ėjo į parduotuvę. Mergaitę į parduotuvę tokiu metu galimai pasiuntė tėvai.

Iš tamsios spalvos visureigio išlipę du, apie 30 metų vyrai prievarta nusitempė mažametę į automobilį ir nuvežę į Pikulo gatvėje esantį vaikų darželį, išžagino.

Mergaitę išniekinę nusikaltėliai atėmė jos mobiliojo ryšio telefoną. Pėsčiomis grįžusi namo ji papasakojo tėvams apie ką tik įvykdytą nusikaltimą, kartu kreipėsi į policiją.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mažamečio asmens išžaginimo, pareigūnai ieško šiuo nusikaltimu įtariamų asmenų", - lrytas.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Už mažametės išžaginimą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą nuo penkerių iki penkiolikos metų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder