Kinų tautybės moterį vedęs klaipėdietis ją kaltina neištikimybe ir pedofilija

Kinų tautybės moterį vedęs klaipėdietis ją kaltina neištikimybe ir pedofilija

Klaipėdos pareigūnai pradėjo aiškintis, ar iš tiesų klaipėdiečio neištikimybe apkaltinta žmona galėjo dar ir mažametę judviejų dukrą tvirkinti.

Apie galimą pedofilijos atvejį pareigūnams pranešta šeštadienio vakarą. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Albinas Strumyla patvirtino, kad dar šeštadienį į komisariatą atvykęs 34-erių klaipėdietis surašė pareiškimą, rašo 15min.lt

Kinų tautybės moterį vedęs klaipėdietis aiškino, kad šeštadienį sugrįžęs į savo namus užtiko žmoną nuogą su meilužiu, taip pat kinu. Labiausiai vyras piktinosi šalia meilužių išvydęs dvimetę dukrą, kuri taip pat buvo išrengta.

Pareiškimą pareigūnams parašęs vyras kaltina žmoną ir jos meilužį tvirkinus mergytę.

Pareigūnai tyrimo eigos nekomentuoja. Neatmetama ir versija, kad pykčio apimtas vyras dėl neištikimybės šitaip sugalvojo kerštauti žmonai.

Apie galimą pedofilijos atvejį informuota ir Klaipėdos vaikų teisių apsaugos tarnyba. Jos vadovė Gražina Aurylienė patikino, kad puikiai žino apie šią istoriją, pažįsta ir šeimą. „Tačiau daugiau informacijos apie tai negalime suteikti“, – aiškino ji.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder