Klaipėdos pareigūnams savaitgalį darbo netrūko

Klaipėdos pareigūnams savaitgalį darbo netrūko

Nuo penktadienio iki pirmadienio uostamiesčio policijos pareigūnai užregistravo 344 telefoninius pagalbos prašymus, patruliai į komisariatus dėl įvykdytų nusikaltimų ar teisėtvarkos pažeidimų nuvežė 51 asmenį, už kelių eismo taisyklių pažeidimus surašė 56 protokolus, sustabdė ir patikrino 250 automobilių, sulaikė 4 neblaivius vairuotojus, po 1 kolegų ir Norvegijos teisėsaugos ieškotą asmenį.

Suėmimo vengęs A. D., gimęs 1983 m., sulaikytas Melnragėje, Molo gatvėje, o norvegų ieškomas V. L. (gim. 1986 m.) su kitu nenuorama pažeidė viešąją tvarką prekybos ir pramogų centre. Jie buvo nugabenti į Klaipėdos miesto antrąjį policijos komisariatą.

Du jauni vaikinai- O. Š. (gim. 1994 m.) ir G. J. (gim. 1993 m.) penktadienį, dienos metu, sudavė smūgį per galvą ir bandė atimti telefoną iš trylikamečio. Leidęsis su patruliais į paiešką, berniukas Danės gatvėje pažino savo skriaudėjus ir šie buvo sulaikyti.

Šeštadienio vidurdienį Sausio 15-osios gatvėje sulaikytas 1978 m. gimęs O. J., kuriam magėjo šį rudenį važiuoti ne savo, bet vogtu dviračiu.

Alkoholis, regis, visai sumaišė protą 1962 m. gimusiam A. M., kuris sekmadienio naktį, vežant į ligoninę, sudavė į veidą vienam patruliui ir prakirto jam nosį. Pareigūnui teko panaudoti fizinę jėgą bei antrankius "ligoniui" nuraminti.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder