Klaipėdos patruliams - karštas savaitgalis

Klaipėdos patruliams - karštas savaitgalis

Savaitgalį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnų pagalbos gyventojams dažniausiai reikėjo dėl naktimis keliamo triukšmo, šeimyninių nesutarimų bei smurto artimoje aplinkoje.

Patruliai gavo 233 iškvietimus dėl įvairių teisėtvarkos pažeidimų ir nusikaltimų, sulaikė 26 asmenis – 3 dėl vagysčių, 9 - dėl viešosios tvarkos pažeidimo, 7 – dėl turto sunaikinimo, 7 - dėl smurto artimoje aplinkoje, bei nubaudė 23 eismo taisyklių pažeidėjus.

Šeštadienį naktį Tiltų gatvėje sulaikytas 1989 m. gimęs klaipėdiškis, kuris sulaužė baro tvorelę ir sudaužė gėlių vazoną, o vėliau sumušė baro lankytoją.

Šeštadienį anksti ryte Mokyklos g. 23 name sulaikyti du vyrai, kurie sumušė buto savininkus. Išaiškėjo, kad vieno sulaikyto vyriškio ieško Vilniaus policija, nes įtaria įvykdžius nusikaltimą.

Po pietų Nendrių gatvėje sustabdytame automobilyje aptikti keturi automobilio ratai su lietais ratlankiais. Mašinos vairuotojas negalėjo paaiškinti, iš kur gavo ratus.

Vakare Naikupės gatvėje pastebėtas ir sulaikytas 1981 m. gimęs tamsaus gymio vyriškis, kuris pardavinėjo cigaretes. Pas jį aptikti 22 pakeliai kontrabandinių cigarečių.

Sekmadienį po pietų Naikupės gatvėje kažkas peiliu į krūtinę sužalojo 1990 m. gimusį vaikiną. Dėl šio įvykio Minijos g. 147 name sulaikytas pasislėpti bandęs 1979 m. gimęs klaipėdiškis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder