Naujametę naktį neblaivūs vyrai ginčus sprendė peiliais

Naujametę naktį neblaivūs vyrai ginčus sprendė peiliais

Naujametę naktį įvairiuose Lietuvos miestuose peiliu sužaloti keturi žmonės. Panevėžyje, Vilniuje, Zarasų rajone ir Radviliškyje neblaivūs vyrai kilusius konfliktus sprendė peiliais.

Pasak Policijos departamento pranešimo, apie 3.46 val. Panevėžyje, bute, vyriškis peiliu sužalojo moterį (g. 1961 m.). Ji dėl pjautinės žaizdos kakle paguldyta į ligoninę.

52-ejų neblaivus (2,33 prom. alkoholio) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Į Vilniaus ligoninę peilio dūriais sužalotas 28-erių metų vyras atvežtas irgi tą pačią sausio 1-osios naktį, apie 3.08 val. Jis pristatytas iš Vokiečių gatvės dėl durtinės žaizdos sėdmenyse. Suteikus medicinos pagalbą, jis gydomas ambulatoriškai. Vyras paaiškino, kad tą pačią dieną, apie 2 val., Vokiečių gatvėje esančiame klube "Mojo" jį sužalojo iš matymo pažįstamas asmuo.

Keturi įtariamieji, gimę 1977 m., 1978 m., 1979 m. ir 1980 m., po apklausos paleisti.

Penktadienio rytą peiliu ginčas spręstas ir Zarasų rajone. Apie 8 val. namuose 67-erių metų vyras peiliu sužalojo kitą vyrą, gimusį 1954 metais, kuris dėl durtinės žaizdos šone paguldytas į ligoninę.

Įtariamasis neblaivus (vidutinis girtumo laipsnis) uždarytas į areštinę.

Po išgertuvėse kilusio ginčo Radviliškyje peiliu sužalota moteris. Konfliktas įsiplieskė namuose apie 15.00 val. 48-erių vyras peiliu sužalojo metais jaunesnę neblaivią (2,18 prom. alkoholio) moterį. Ji dėl durtinės žaizdos kojoje, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Įtariamasis sugyventinis neblaivus (3,12 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder