Neblaivių vairuotojų skaičius pribloškė pareigūnus

Neblaivių vairuotojų skaičius pribloškė pareigūnus

Šeštadienį Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai mieste bei rajone vykdė reidus. Rezultatai pribloškė ir daug mačiusius patrulius.

Prie Vėžaičių sankryžos tik pastačius kelio ženklus informuojančius apie reidą, iš karto buvo sustabdyti du neblaivūs vairuotojai. Vienam nustatytas 0.53 prom., kitam - 0.56 prom. girtumas.

Vėliau automobilio "Renault Espace" vairuotojas, pastebėjęs jog kelyje vyksta reidas, mėgino bėgti nuo pareigūnų. Jis buvo sugautas, jam nustatytas 1.33 prom. girtumas. Per gan trumpą laiką policininkai, be minėtų atvejų, sugavo dar mažiausiai penkis neblaivius automobilių vairuotojus. Vienam kapinių prižiūrėtojui, vairavusiam darbovietės automobilį, buvo nustatytas net 2.90 prom. girtumas.

Vykdant reidus buvo sulaikyta ir nemažai neblaivių dviratininkų. Pavyzdžiui dviratininkui Petrui pareigūnai nustatė 1.78 prom. girtumą. Kaip paaiškėjo vėliau, Petras jau yra baustas už tai, jog kažkada girtas vairavo arklio tempiamą vežimą. Tuo tarpu kelyje Agluonėnai - Klaipėda vienu metu buvo sulaikyti net trys girti dviratininkai. Vienas pūstelėjo 1.90 prom., kitas 2.91 prom. alkoholio.

Trečiasis mėgino bėgti nuo pareigūnų, tačiau buvo sugautas netoli kelio esančiame miškelyje. Jam nustatytas 0.87 prom. girtumas.

Šeštadienį Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone nuo 6 iki 18 valandos uostamiesčio kelių policijos biuro pareigūnai išviso patikrino 957 automobilius. Reidų metu buvo sulaikyti 23 neblaivūs vairuotojai, iš jų 7 dviratininkai.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder