Nei žmonos, nei teisių

Nei žmonos, nei teisių

Vėlų vakarą taksi automobilį sustabdžiusiems Klaipėdos policininkams teko išklausyti graudžią jo vairuotojo šeimos dramą. Tačiau širdies skausmas taksisto nuo vairuotojo teisių praradimo vargu ar apsaugos.

Užvakar, apie 22 val., Klaipėdos policininkai sulaukė neabejingo piliečio skambučio. Žmogus pranešė, kad priešais jį Taikos prospektu, pietinės miesto dalies link, važiuojantis taksi automobilis juda ne taip, kaip turėtų judėti vairuojamas blaivaus žmogaus.

Patruliai nurodytą mašiną sustabdė taip vadinamajame Žardės žiede, žiedinėje Taikos ir Statybininkų prospektų sankryžoje. Įtarimai pasitvirtino vos žvilgtelėjus į salono vidų. Šalia pavarų perjungimo svirties, vairuotojui lengvai pasiekiamas ištiesta ranka, stovėjo pusiau nugertas deginės butelis.

27 metų taksistas Viktoras K. į alkotesterį įpūtė net 3,58 alkoholio promiles, kas atitinka sunkų girtumo laipsnį. Jis važiavo vienas, keleivių automobilyje nebuvo.

Vyras ne tiek pergyveno dėl gresiančios piniginės baudos ir teisės vairuoti nemažam laiko tarpui praradimo, kiek norėjo pasikalbėti su pareigūnais ir pasidalinti jį slegiančia širdagraužiu. Klaipėdietis prisipažino, kad namuose alkoholį gerti tądien pradėjo dėl skyrybų su gražuole žmona. Po to jis sėdo į mašiną ir išvažiavo dirbti. Galima spėti, kad savo  pergyvenimais taksistas dalinosi ne su vienu keleiviu. Galiausiai jis pavėžėjo supratingą vyrą, kuris ne tik išklausė, bet ir pakvietė į savo namus. Pastarosiose vyrai dar kiek išgėrė. Viktoras K. policininkams įkliuvo kai jau važiavo namo.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder