Nepilnamečiai iššoko iš važiuojančio traktoriaus

Nepilnamečiai iššoko iš važiuojančio traktoriaus

Trys nepilnamečiai, pasienyje su Lenkija nusprendę savavališkai pasivažinėti traktoriumi, pamatę pasieniečius iššoko iš važiuojančio traktoriaus, kuris po to apvirto griovyje.

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai tarnybiniu visureigiu vyko pro Kalvarijos savivaldybės Kalnių kaimą. Nuo šios vietos iki sienos su Lenkija - apie pustrečio kilometro.

Pasieniečiai pamatė priešais atvažiuojantį traktorių MTZ-52. Jame buvę asmenys, matyt, irgi pastebėjo VSAT visureigį su skiriamaisiais ženklais ir šviesos plafonu ant stogo.

Pasieniečių akivaizdoje staiga iš važiuojančio traktoriaus kabinos iššoko trys berniukai ir pasileido bėgti. Nevaldomas traktorius keliu dar nuvažiavo apie 20 metrų, nuslydo į pakelės griovį bei apsivertė.

Du pasieniečiai, iššokę iš savo visureigio, sugavo visus tris bėglius.

Paaiškėjo, kad trys nepilnamečiai važinėjosi vieno iš jų tėvui priklausančiu traktoriumi. Jį vairavo vyriausias iš trijulės - 16-metis. Kartu pramogavo 11-metis ir 13-metis berniukai.

Įvykį tirs policijos pareigūnai. Išsigandę nepilnamečiai perduoti tėvams, iš griovio ištrauktas traktorius - savininkui.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder