Per pusvalandį jauna vairuotoja sugebėjo du kartus stipriai viršyti greitį (video)

Per pusvalandį jauna vairuotoja sugebėjo du kartus stipriai viršyti greitį (video)

Greitį viršijusiai vairuotojai policijos paskirta bauda nepadarė įspūdžio. Praėjus pusvalandžiui nuo pirmos paskirtos baudos, ji vėl skriejo 50 km/val. greičiau, nei leistina.

2017 metų kovo 4 d. apie 16.48 val. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai kelio A-6 Kaunas – Zarasai – Daugpilis už greičio viršijimą sustabdė automobilį „Ford Focus“, kurį vairavo 1998 m. gimusi moteris. Nustatyta, kad moters vairavimo stažas tik 3 mėn. Vairuotoja vairavo automobilį 144,9 km/val. vidutiniu greičiu, kai leistinas greitis, neturint dviejų metų vairavimo stažo - 70 km/val. Vairuotojai buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas ir paskirta 225 eurų bauda, taip pat teisės vairuoti atėmimas 12 mėn.

Bendraujant su vairuotoja paaiškėjo, kad tą pačią dieną, 16.15 val. kelio A-6 Kaunas – Zarasai – Daugpilis 27 km vairuotojai jau buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už greičio viršijimą (tuomet vairuotoja važiavo 120 km/h greičiu, kai leistinas greitis 70 km/h) ir paskirta 85 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimas 6 mėn.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder