Pėstiesiems nesaugu net ant šaligatvio

Pėstiesiems nesaugu net ant šaligatvio

Vėlų ketvirtadienio vakarą miesto centre susidūrė du automobiliai, vienas iš jų po smūgio užlėkė ant šaligatvio ir partrenkė du sutuoktinius su mažamete dukrele.

Avarija įvyko Herkaus Manto gatvės ir Lietuvininkų aikštės sankryžoje apie 23 val.

1986 m. gimusio Jakų gyventojo vairuojamas automobilis "Honda Accord" susidūrė su "Volkswagen Golf", o pastarasis nuo smūgio užlėkė ant greta esančio šaligatvio ir partrenkė juo ėjusią jauną šeimą - vyrą su žmona ir jų mažametę dukrelę.

Įvykio metu labiausiai nukentėjo šaligatviu ėjusi moteris (gim. 1973 m.). Ji gydoma Klaipėdos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyriuje. Jos vyras ir dukra atsipirko lengvesniais sužalojimais, jie po medikų apžiūros gydosi namuose.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Pareigūnai taip pat prašo miestiečių pagalbos tiriant kitą eismo įvykį - trečiadienį Kretingos atvės ir Šiaurės prospekto sankryžoje, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, nenustatytos markės lengvasis automobilis partrenkė per pėsčiųjų perėją važiavusį dviratininką, o mašinos vairuotoja pasišalino iš įvykio vietos.

Moters požymiai: apie 40 metų amžiaus, apkūnaus kūno sudėjimo, plaukai surišti į "uodegą", dėvėjo mėlynos spalvos marškinėlius ir tamsios spalvos sijoną.

Vairuotoją bei asmenis, mačiusius šį įvykį, prašome atvykti į Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biurą (Šermukšnių g. 10) arba paskambinti telefonu (8-46) 354 449.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder