Po lažybų - dūriai peiliu

Po lažybų - dūriai peiliu

Klaipėdos aps. VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai atskleidė du labai sunkius praėjusių metų pabaigoje uostamiestyje įvykdytus nusikaltimus.

Vėlinių dieną iš Melnragės į ligoninę buvo atvežtas peiliu sužalotas 1988 m. gimęs D.K., kuris pasakojo tyrėjams neblaivus pajūryje praradęs sąmonę, o ją atgavęs tik po medikų atliktos operacijos. Tyrimo metu paaiškėjo, kad nusikaltimo aplinkybės buvo kiek kitokios: vaikinas girtavo su bendraamžiais melnragiškiais, susilažino, sukonfliktavo ir iš Molo g. gyvenančio 1989 m. gimusio L.K. suvenyriniu peiliu gavo tris dūrius į pilvą. Šiuo metu įtariamasis apklaustas, nesulaikytas. Jis susitaikė su savo auka, tačiau už sunkų sveikatos sutrikdymą turės atsakyti pagal įstatymą.

Gruodžio 15 d. rytą, apie 7 val., Klaipėdos Laukininkų g. daugiabučio kieme buvo rastas nenustatytos asmenybės sumušto pagyvenusio vyriškio lavonas. Žmogus neturėjo jokio dokumento, tyrimas sunkiai stūmėsi priekin, ir atrodė, kad šį nusikaltimą apskritai bus sunku atskleisti. Tačiau kriminalistų, dirbančių su smurtiniais nusikaltimais, profesionalumas padėjo išnarplioti gruodžio 14-osios vakaro įvykius ir paaiškėjo, jog laiptinėje pasipainiojusį 1954 m. gimusį J.V. stipriai sumušė 1989 m. gimęs agresijos nesuvaldęs neblaivus gretimo Laukininkų g. namo gyventojas M.P., įtariamas ir kitais nusikaltimais. Jis yra apklaustas, sulaikytas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder